4 sähköasentajatyyppiä, jotka sinun tulisi tietää

Read Time:1 Minute, 9 Second

Olipa kyseessä toimisto, koti tai stadion, kaikki tarvitsee sähköä toimiakseen. Sähkömiehiä tarvitaan paikan perustamiseen ja asioiden saamiseen käyntiin. Sähköasentajia on neljää tyyppiä, ja näillä sähköasentajilla kaikilla on ensisijainen ja toissijainen rooli. Sähköasentajan ensisijainen tehtävä on pitää sähkövirtaus luotettavasti ja turvallisesti laitteisiin, järjestelmiin tai pistorasiaan. Toissijainen rooli kuitenkin perustuu toimialaan, jolla sähköasentaja työskentelee, hänen työtehtäväänsä ja sähköasentajan osaamisen tasoon. Jos sinun on pian palkattava sähköasentaja auttamaan sinua sähkötarpeissasi, tässä on neljä yleistä sähköasentajatyyppiä, joihin voit kiinnittää huomiota.
Uusien rakennusten sähköasentajat

Nämä sähköasentajat työskentelevät suunnitelmien pohjalta yhdessä ne luoneiden rakentajien ja arkkitehtien kanssa. Nämä piirustukset määrittelevät, mihin pistorasiat/pistorasiat, kytkimet ja katkaisijat tulee sijoittaa. Sitten he asentavat johtojen pidikkeet ja viimeistelevät johdotuksen. Nämä sähköasentajat hoitavat vain alkuasennusprosessin; Muutaman kuukauden kuluttua ilmenevät ongelmat eivät ole heidän itsensä, vaan asuin- tai kaupallisen sähköasentajan käsissä.
Asuinrakennusten sähköasentajat

Kuten nimestä voi päätellä, nämä sähköasentajat keskittyvät kotien huoltoon, vianetsintään ja virransäästöön. Ajan myötä johdotus vioittuu, eivätkä katkaisijat välttämättä riitä kestämään päivittäisiä rasituksia, joita sen on suoritettava. Näin ollen asuinsähköasentajat suorittavat usein huoltopalveluita ja saattavat joskus jopa valita koko talon uudelleenjohdotuksen.
Kaupalliset sähköasentajat

Nämä sähköasentajat keskittyvät toimistojen ja myymälöiden huoltoon. Esimerkiksi tietty toimisto osti useita uusia laitteita ja lisäpistorasiaa tarvitaan. Siten kaupallinen sähköasentaja voidaan käyttää auttamaan lisäyksessä tai uudelleenjohdotuksessa.

Teollisuuden sähköasentajat

Nämä sähköasentajat keskittyvät robottien tai koneiden huoltoon tehtaissa. Kun uusia laitteita saapuu, teollisuussähköasentajia voidaan lähettää myös auttamaan niiden asennuksessa. He myös käsittelevät ja valvovat nykyisiä sähköjärjestelmiä tehtaissa tai teollisuusympäristöissä.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Pottilojen asentamisen tärkeimmät edut taloosi
Next post Skenaariot, joissa TV-kansi olisi hyvä sijoitus